Skip to main content

Framtidens solarier är här

Skapad för smartare solarier

För några decennier sedan klarade ett solarium bara av en enda uppgift: att göra huden brun. Så är det inte idag. Den senaste tekniken har skapat smartare solarier som inte bara ger en skonsam solbränna och stimulerar hudens produktion av D-vitamin. Allt fler solarier sätter dessutom fart på det naturliga bildandet av collagen.

Hybridsolarium med collagen är framtiden inom solning. Det är en ny och helt unik ljussammansättning som består av både UV-ljus och rött ljus. UVA-ljus ger dig ett effektivt och skonsamt solningsresultat, och UVB-ljus stimulerar hudens produktion av melanin och D-vitamin. UVB-ljus är vår främsta källa till D-vitamin och våra kroppar producerar D-vitamin när vi solar. Vi behöver D-vitamin bland annat för att stärka vårt immunförsvar, vår benstomme samt för att reglera kalciumnivåerna i blodet.

Genom att sola i ett hybridsolarium med collagen drar du inte bara nytta av solens helande kraft i form av UVB-ljus. Det röda ljuset stimulerar också det naturliga bildandet av collagen och elastin som stärker huden, bevarar fuktbalansen, fastheten och elasticiteten. Du får en slät, fuktmättad hud med en silkeslen touch, och efter några solningar kan du uppleva minskade missfärgningar i huden, mindre förekomst av akne och även påskyndad sårläkning.

Att sola solarium bara för att bli brun – kanske på åttiotalet, men inte idag!

Läs mer om hur du solar

Våra solcenter

Relax – Elitsol Helsingborg
Hälsovägen 27
25435 Helsingborg

Relax Helsingborg
Skånegatan 13
25247 Helsingborg

Relax Helsingborg
Planteringsvägen 93
25230 Helsingborg

Relax Landskrona
Järnvägsgatan 16
26132 Landskrona

Relax Lund
Kattesund 5
22223 Lund

Relax Hässleholm
Östergatan 17
28132 Hässleholm

Vanliga frågor

Drop-in

Alla våra solcenter har drop-in, öppet alla dagar kl. 06:00–22:00. Hos oss behöver du aldrig vänta på att sola då vi har hög tillgänglighet och generösa öppettider.

Vad gäller för att få sola?

För att sola på alla våra solcenter behöver du vara över 18 år, ha en smartphone, svenskt BankID, Internet och en giltig e-postadress.

Observera att instruktionerna skiljer sig något för att sola på de olika anläggningarna, till exempel finns det två olika appar. All information du behöver för att komma in finns i entrén till varje anläggning och här.

Hur betalar jag?

Beroende på vilket av våra solcenter du besöker, är betalningsmöjligheterna lite olika.

Relax Helsingborg
Skånegatan 13
Kort, swish, kontant

Relax Helsingborg
Planteringsvägen 93
Kort, swish, kontant

Relax Lund
Kattesund 5
Kort, kontant

Relax Hässleholm
Östergatan 17
Endast kontant

Relax Landskrona
Östergatan 17
Endast kontant

Relax – Elitsol Helsingborg
Hälsovägen 27
Kort, swish, kontant, saldo i appen

Hur känner jag mig säker när jag solar?

För att du alltid ska sola tryggt har alla Relax Solcenter passagesystem för att komma in i lokalerna. Givetvis har vi också kameraövervakning 24/7 med bevakning, för din säkerhet.

Vi tillämpar 18-årsgräns enligt lag på alla våra solcenter. På varje solcenter finns exponeringsschema så att du enkelt kan se de generella riktlinjerna som rekommenderas vid solning för olika hudtyper.